Estem curats!


En aquests dos últims intensos dies han passat un munt de coses! Ahir a la nit vam descobrir el vertader orígen del virus i el motiu pel qual va ser creat. Resulta que el Cello, el cap de cuina, era en realitat el Marcello Ciuret, un familiar que va patir un c fa anys i que havia estat oblidat per la família. Després de la confessió, la penedida família es va disculpar i van poder reincorporar-lo a l’arbre familiar, intentant oblidar el passat i podent recuperar el temps perdut.
Però, i què passa amb el virus? Els científics que van dissenyar el virus ens han visitat aquest matí per tal de veure els resultats de l’experiment. Gràcies als Ciuret, hem ideat un pla per a enganyar els científics i robar-los l’antídot. Tot ha funcionat genial! Per acabar el dia de la millor manera, hem pogut celebrar la boda de Mai i Max, i ha estat una cerimònia preciosa on han triomfat l’amor i el perdó.
Per altra banda, els diferents grups d’edats han anat tancant els seus centres d’interès, fent un munt d’activitats i acabant de superar els últims reptes que se’ls hi encaraven. A més, hem gaudit de la companyia dels Çensus, que han tornat de Menorca i han passat els dos últims dies a la casa amb tots i totes nosaltres, compartint moments inoblidables.

Els Llampecs, finalment, han retornat totes les emocions a la Chas i, gràcies a això, han pogut parlar amb el Senyor Burgès i retornar-li la feina a la Chas. Ella ha confessat que estava equivocada quan volia eliminar totes les emocions del mon excepte l’alegria, i gràcies als Llampecs s’ha adonat que totes les emocions són igual d’importants. Gràcies, Llampecs!

Els Correcas, d’altra banda, han hagut de combatre l’oracle traïdor, i formar una nova civilització capaç de poder solucionar totes les mancances que els clans tenien. Per a fer-ho, han decidit ajuntar-se tots i totes i crear un únic clan del peix, i apreciar així els valors de la companyonia i el compartir.
Els Llobatons han rebut la visita de l’esperit del druida i els hi ha donat les gràcies per la seva feina. Junt amb els exploradors, han descobert els secrets de l’illa i han pogut guanyar-se la confiança tant dels científics, com dels animals estranys de l’illa i al final també del misteriós druida. Felicitats per la tasca!

Els Tutous van rebre la segona part de la profecia, que proclamava que el nou faraó aboliria l’esclavitud i instauraria la democràcia. Entre tots i totes han enganyat als sacerdots durant la cerimònia de coronació i els han derrocat per tal d’instaurar aquest nou sistema en el regne de Simofis.

Per últim, els Mendrucs han dedicat aquests últims dies a prear una activitat de por per a la resta de grups d’esplai. Hi han invertit un munt d’hores i han demostrat les ganes que tenien de poder treballar en aquest projecte que han fet seu. Al final, l’activitat ha estat tot un èxit! Durant l’última nit, han rebut premis personalitzats de part dels seus monitorxs, ja que és el seu últim any com a infants de colònies.

Els Çensus s’han acomiadat de l’Esplai cantant una cançó agraint als seus monis i a l’Esplai tots els anys de trajectòria. Ha estat molt emotiu i de ben segur que els trobarem a faltar, malgrat alguns els continuarem tenint l’any que ve de monis i no en podem tenir més ganes!
Recordem que demà arribarem a l’esplai al voltant de les 17:30h a l’Esplai! Recordeu que podreu gaudir d’un berenar amb nosaltres i acomiadarem aquest curs intens i especial amb infants, famílies i monis. Tenim moooooooltes ganes de veure-us!



2 Comentaris

Unknown ha dit…
Que miedo hemos pasado,,,,,!!!
Les extrañamos y esperamos que vuelvan súper fortal caídos todos/as,,,,!!!!!!😜😜😜
Unknown ha dit…
Perdón!!!!!!FORTALECIDOS,,,,,!!!!!!
Més recent Anterior