Platja platgeta! :)

Hola, famílies i amics!

Escrivim el blog per última vegada abans de colònies, doncs aquest dissabte va ser l'últim dia d'esplai del curs!

Com cada any, els 6 grups de l'esplai vam anar a la platja a passar tot el dia. Aquest cop vam anar a la platja de Castelldefels, que ens va agradar moltíssim! Vam fer activitats tots junts i ens vam remullar de valent. Per molts, era el primer bany de l'any!


Només arribar a la platja, els infants, monitores i monitors ens vàrem trobar de nou amb els líders de l'OMU, l'Organització de Màfies Unides que van ajudar a fundar a l'inici de curs i amb qui s'han anat topant al llarg de tot l'any. Les Màfies, que trafiquen amb menjar, havien anat a la platja a trobar-se amb un Savi que els havia promès la recepta pel Cinquè Gust. Amb ell, les Màfies podrien cuinar plats encara més bons i portar felicitat a tothom.
Així doncs, els infants es van proposar ajudar a les Màfies i el Savi a trobar els ingredients per fer el Cinquè Gust. Amb una sèrie de proves i activitats, van acabar aconseguint tots els ingredients i van poder cuinar el Cinquè Gust.
Però... resulta que el Savi era un farsant i només volia el Cinquè Gust per ell sol! Per sort, els infants el van aconseguir aturar i ara el Cinquè Gust és propietat de la OMU, on el faran servir per descobrir noves combinacions de gustos i idear nous plats.
Infants i monitors hem dit adéu a les Màfies de l'OMU, i esperem veure'ls de nou aviat!

Un cop hem tornat tots a l'Esplai per la tarda, hem anat al parc a fer un berenar amb les famílies per tancar el curs. Hem menjat fruita i pastes per recuperar les forces que hem perdut durant el dia, i ens hem acomiadat fins les colònies!


Esperem que us ho hagueu passat tant bé durant el curs com nosaltres!
Una abraçada gegant de part de tots i totes i fins el 16 de juliol!

Petons!

Post a Comment

Més recent Anterior