Sortida Maig!!!


Aquest dissabte els Llampecs hem anat a la platja de la Vila Olímpica amb les tres bessones. Un cop allà, hem descobert que estàvem en el conte de la Moana ja que l’hem vist sortir del mar després d’un naufragi. Primer, ens hem fet amics del mar fent-li abraçades i jugant amb ell i després hem estat al Parc de la Ciutadella per dinar i retornar-li el cor que portava la Moana a Te’fiti. Després hem estat una bona estona jugat totxs juntxs a diferents jocs i ens ho hem passat d’allò més bé!





Aquest dissabte els Correca-Llubas hem seguit amb el projecte Herois de Mitja Closca i hem anat als espais naturals del delta Llobregat i... hem vist tortugues!Gràcies al Jordi, creador del projecte, vam poder conèixer més sobre aquestes espècies: com viuen, quines són invasores i quines autòctones, com es fa el sens... Després d'una estona d'observació, vam poder fer una petita pràctica per aprendre a identificar les diferents espècies de tortugues i aprendre-les a mesurar.Després de dinar, vam anar a fer una petita passejadeta per veure (i escoltar) més espècies de l'entorn fins arribar a un petit observatori on, tots/es amb molt silenci, vam estar observant les espècies del llac.Va ser un tortu-dissabte molt enriquidor, ens ho vam passar molt bé i vam descobrir moltes coses sobre les tortugues de casa nostra





Aquest dissabte els Mendrucs hem anat al CosmoCaixa!!! Ens em endinsat en la ciència que ens ha proporcionat aquest gran museu interactiu, tot fen un gimcana per descobrir les coses més extraordinàries del planeta terra! A més a més cada u de nosaltres va anar a la recerca d'informació d'un objecte o personatge que després vam transmetre en el grup per tal de descobrir més coses.  





Els Çensus aprofitant la sortida de dia llarg, hem sortit a buscar una gran aventura per diferents espais i parcs que configuren Montjuic. Aprofitant aquests grans espais hem creat un tour turístic amb activitats ben mogudes, divertides i culturals. Un cop arribada l’hora de dinar hem anat al parc Joan Brossa per aprofitar les seves grans esplanades plenes de gespa amb sorolls de granotes dels estanys artificials i així poder finalitzar la sortida preparant la ruta pel nostre viatge a Menorca. 




Post a Comment

Més recent Anterior