Sortida del Març!!!


Aquest cap de setmana vam marxar a la casa de colònies de Mogent a Llinars del Vallès! Tot i que per la nit va ploure una mica ens ho vam passar d'allò més bé i vam poder gaudir d'uns dies de desconnexió i diversió. 


Aquest cap de setmana els Llampecs i les Llampegues han conegut el Sol, que estava trist perquè volia conèixer la Lluna, però mai no podia trobar-se amb ella. Amb l’ajuda d’un astronauta, han après com esquivar meteorits i com sobreviure a un viatge espacial. Després han anat a trobar la Lluna per donar-li el missatge del Sol, i com ella també tenia moltes ganes de conèixer el Sol, entre tots i totes han pensat una manera perquè el Sol i la Lluna es poguessin trobar: durant un eclipsi. Amb la Lluna han après la cançó de l’Idil·li de l’astre rei i just després s’ha produït l’eclipsi tan esperat i els dos amics s’han pogut trobar!!! El diumenge han conegut la Pocahontas, que els ha explicat que la seva tribu estava sent colonitzada pels anglesos i que hi havia un conflicte molt gran. Els Llampecs i Llampegues han reflexionat sobre les injustícies que hi ha al món i l’egoisme tot fent activitats de treball en equip i han ajudat a resoldre el problema entre les dues bandes. Al final la tribu i els anglesos han acabat compartint les terres i també una dansa que representa l’amor que tenen per elles. Ha estat un cap de setmana molt divertit i ple d’històries per explicar!


Aquesta sortida els Correcas hem seguit fent activitats per saber més coses del Maverick, el fundador de la resistència, a través del que ens explicava l’Àstrid.  Per la tarda hem fet una cosa molt especial: taller de cuina! Hem fet crepes amb maduixa, plàtan, nocilla, ametlla i lacasitos, i cadascú les ha decorat de la forma que més li agradava. Ens les hem menjat per postres del sopar. Diumenge hem seguit fent activitats amb l’Àstrid  i amb l’ajuda de tres oracles per conèixer més sobre el Maverick. Entre d’altres coses hem descobert que és…  el pare de l’Àstrid!



Els Llobatons aquest cap de setmana hem eliminat un altre sospitós de la llista del Sheriff. Hem tornat a veure el carter de feia dues setmanes i vam averiguar que en realitat era un espia del campament indi del costat amb qui hi ha una gran rivalitat. També han resolt el conflicte entre aquest indi i la Laila, que al assabentar-se de que era un espia el va dur a la presó convençuda de que era l'assassí del Sheriff. Els Llobatons, al creure en la seva inocència van decidir treure l'indi de la presó. Al matí de diumenge però es va generar una guerra entre els dos bàndols i van acabar fent un contraband que va acabar amb una bandera blanca per part de la Laila i l'indi. Continuarà aquesta pau? 



Després de descobrir que el joc d'Skandia està relacionat  amb una malvada empresa i que el joc en si serveix per empresonar a persones que no estan dacord amb ells, aquesta sortida els Tutous hem seguit jugant a Skandia i hem intentat treure informació de les persones de dins el joc. Aquesta vegada hem caigut a la casella de Shui Feng on ens hem trobat a dos hippies. Per poder aconsguir que ens responguessin les preguntes ens hem hagut de purificar demostrant que som capaços de confiar amb els nostres companys i respectar la naturalesa. Finalment, ens han donat algunes pistes molt importants per aconseguir descobrir què trama realment l'emprea SWD... 



Els Mendrucs aquest cap de setmana han fet un munt d’activitats on hi ha tingut cabuda la competitivitat i la col·laboració per parts iguals. Van començar el dissabte a la tarda amb un torneig de diferents esports (com futbol, pitchi o un tot s’hi val) on han competit de valent! S’ho han passat d’allò més bé i han acabat cansadíssims. Durant el dia de diumenge han descobert un altre pecat capital, la Luxúria, i s’hi han enfrontat! Però la Castedat també ha fet acte de presència i els Mendrucs han descobert que les coses no són negres o blanques, i que cap dels 2 extrems és un bon exemple a seguir. Quin serà el pròxim pecat capital?


Després de molts dies de fred els Çensus han tornat a sortir d’aventura per Llinars de Vallès. El dissabte els Çensus van fer activitats proposades per ells mateixos, per tal d’incentivar la imaginació i creativitat, com també recrear totes aquelles activitats que ens han marcats a tots i totes durant tants anys al l’esplai. Per altre banda també hem treballat els sentiments i les emocions amb activitats de coneixença personal i col·lectiva del grup. Finalment el diumenge vam fer activitats mes mogudes i esportives fent una adaptació del peculiar joc de rol. Per altra banda us recordem que el proper 17 de març els Çensus organitzaran el 4rt concurs de tapes de l’Esplai Oriols, mes informació al cartell!


Post a Comment

Més recent Anterior