Sortida de Febrer

Hola hola famílies! Voleu saber com ens ha anat el cap de setmana?
Aquests dos últims dies hem tornat a la casa de colònies de Mas Banyeres, al poble de Centelles! Tot i el fred i els rastres de les plujes d'aquests dies, hem aprofitat aquests dos dies per envoltar-nos de natura i desconnectar! Voleu saber que hem fet aquests dies?

Aquest cap de setmana els Llampecs i les Llampegues s'han endinsat dins la història de la Princesa Amaia i el pèsol! Han ajudat a buscar-li refugi de la forta pluja i li han construït uns palaus amb l'ajuda de llençols, matalassos i coixins. Ha estat molt divertit! Després han comprovat que la Princesa Amaia era una princesa de veritat ja que ha notat un petit pèsol tot i estar sobre 12 matalassos... Alguns Llampecs també ho han fet i algunes deien que també notaven el pèsol... Tenim princeses amagades! A la nit hem representat la història amb ombres xineses fetes per ells i elles.
El diumenge hem gaudit d'un dia de sol esplèndid però el déu Zeus ens ha avisat que hi hauria un diluvi en uns dies i Noé ens ha demanat ajuda per salvar totes les espècies d'animals possibles... Hem fet moltíssimes activitats relacionades amb animals i ens ho hem passat genial. Aquesta vegada els Llampecs han compartit les seves aventures amb les bessones Ruffli, Pringli i Doretti i la seva germana petita, la Laisy. Quin fart de riure ens hem fet i quantes aventures per explicar :)




Els correcas vam treballar un nou valor amb la mestra Elena: l'individualitat! Durant la tarda van fer diferents proves per a comprovar la diferència entre treballar en equip i valdre's per un mateix, i van acabar reflexionant com tot i que és important ser un mateix, ens necessitem els uns als altres per a fer les coses! Sembla ser que poc a poc recuperem la nostra humanitat, però... Què passarà amb el diari?
Al vespre van celebrar el carnaval: tots ens vam disfressar i vam presentar els nostres personatges davant uns jutges d'un concurs de disfresses!
Diumenge al matí vam poder gaudir de moltes activitats amb les Llubatones: els Mendrucs ens van preparar una súper activitat als dos!
Han estat uns dies molt intensos, però ens ho hem passat d'allò més bé!




Aquest cap de setmana els llobatons hem investigat el següent sospitós a la llista de possibles autors de l’assassinat del Sheriff: L’Agustina de los Valles, la perruquera del poble. No ens ho va posar fàcil! Primer es vam haver de fer passar per aprenents de perruqueria, i quan van venir les seves clientes habituals vam anar descobrint coses que no ens esperàvem pas! Al final del dia vam descobrir una cosa molt important: El que pensem de nosaltres mateixos és el més important de tot, encara que a vegades no podem evitar escoltar les critiques dels altres, sempre ens hem de posar a nosaltres per davant i no deixar anar els somnis!
Durant el diumenge vam gaudir de l’activitat dels mendrucs amb els correcamins, s’ho van currar moltissim!
El cap de setmana ha estat ple de noves sorpreses i lliçons per reflexionar. Ens preguntem quin serà el pròxim sospitós?




Aquest cap de setmana els tutous hem anat a parar a la casella del regne de Tremeldia, on la reina, Tremelda buscava esposa pel seu fill, Tremeldo i els tutous han hagut de passar diferents proves per poder aconseguir la mà del príncep. També han descobert una informació important sobre el joc Skandia i han començat a preparar un projecte social per una llar d'avis!




Aquest cap de setmana els Mendrucs han experimentat el que és fer una activitat pels Llobatons i els Correcas! Han apres com preparar, realitzar i avaluar una activitat i se n'han sortit súper bé! Ha estat una experiència d'allò més enriquidora i han après un munt d'eines que poden aplicar a tot arreu!
A més a més, s'han topat amb un pecat capital més, la Supèrbia, que els ha fet participar en un concurs per trovar el millor mendruc! Però la Humiltat ha aparegut i ens ha ensenyat que tots i cada un de nosaltres tenim qualitats bones a destacar.
Ha estat un cap de setmana molt i molt intens, i n'hem tret el màxim profit!




Aquest cap de setmana el grup de Çensus hem tractat alguns dels aspectes que envolten la situacio tan complexa i injusta dels refugiats i les refugiades siries, mitjançant activitats i debats al llarg de la tarda.
Un cop acabat el primer bloc del cap de setmana, hem aprés les bases per crear un bon Currículum Vitae i alguns dels models que podriem realitzar per a deixar-los ben bonics.
Un altre tema que hem treballat en el temps que ens quedava ha estat el de gènere,  tot creant moments de diàleg i veient vídeos per ampliar els nostres coneixements envers el tema.
Per últim,  el diumenge al matí vam fer una excursió fins a dalt de la muntanya on es troba la via ferrata de les baumes corcades,  per començar a entrenar per la ruta d'aquest estiu.


Post a Comment

Més recent Anterior